Varaus- ja peruutusehdot

Lucky Lure Fishing Services Varaus- ja peruutusehdot Voimassa toistaiseksi.


YLEISTÄ

Nämä varaus- ja peruutusehdot astuvat voimaan, kun asiakas ennakkovaraa kalastusretken Lucky Lure Fishing Servicesiltä eli Palveluntuottajalta. Asiakas sitoutuu varausta tehdessään näihin ehtoihin.

Käsittelemme varauksen yhteydessä asiakkaan meille lähettämiä henkilötietoja luottamuksellisesti.

VARAUKSET JA MAKSAMINEN

Varaus tehdään kirjallisesti sähköpostilla, viestillä, tai puhelimitse. Nämä ehdot sitovat kumpaakin osapuolta sen jälkeen, kun asiakas on maksanut Lucky Lure Fishing Services sopimusehdoissa mainitun ennakkovarausmaksun. Kalastusretken ennakkovaraus maksu on 20% koko varauksen summasta.

Varaus katsotaan ennakkovaratuksi, kun asiakas on suorittanut ennakkovaraus maksun. Asiakkaiden ennakkovaraukset erääntyvät maksettavaksi viimeistään 30 vrk ennen kalastusretken ajankohtaa (20%).
Varaus katsotaan vahvistetuksi, kun asiakas on suorittanut maksun kokonaisuudessaan. Viimeistään 14vrk ennen kalastusretken ajankohtaa.
Kalastusretken maksu erääntyy maksettavaksi viimeistään 14 vrk ennen kalastusretken ajankohtaa. Jos varaus tehdään myöhemmin, se erääntyy maksettavaksi välittömästi.
Varauksen lasku voidaan jakaa kahteen(2) osaan jolloin peritään laskustuslisää 4e / lasku. Laskun saa joko sähköpostiin tai postilla kotiin.

Maksun voi suorittaa tilisiirrolla.

PERUUTUS

Matkanjärjestäjälle on kalastusretkillä aina säävaraus ja oikeus siirtää retken ajankohtaan. Tämä koskee myös sairastumistapauksia ja kalustoa, esim konerikko tai vastaava.

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Palveluntuottajalle. Asiakas voi perua varauksen kuluitta 14 vrk ennen varauksen ajankohtaa.

Myöhemmin tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme seuraavasti:

14 - 6 päivää ennen kalastusretken ajankohtaa - 20% peruutuskulu on koko varauksen arvosta
5 – 2 päivää ennen kalastusretken ajankohtaa – 80% peruutuskulu koko varauksen arvosta
1 – 0 päivää ennen kalastusretken ajankohtaa – 100% peruutuskulu koko varauksen arvosta


LAHJAKORTTI

Suoraan Lucky Lucky Fishing Services yritykseltä ostettu lahjakortti on voimassa 2 vuotta ostopäivästä, mikäli ei toisin mainita. Kun matka on varattu käyttäen lahjakorttia, normaalit peruutussääntömme pätevät myös kys. matkaan.

SOVELLETTAVA LAKI

Näihin ehtoihin sovelletaan ja niitä tulkitaan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Riidat, erimielisyydet tai vaateet,
jotka liittyvät näihin ehtoihin tai Lucky Lure Fishing Services toimintaan ratkaistaan yksinomaan suomalaisessa tuomioistuimessa.