Kalastuselämykset

Lucky Lure Fishing Services -kalastusmatkoilla pääset viettämään päivää kalastuksen merkeissä, Suomenlahden hienojen kalavesien äärellä ammattitaitoisella opastuksella.

Kalastusmatkat suunnitellaan kauden ja kohdekalan mukaan. Vuodenajasta riippuen pääset kokemaan eri kohdekalat ja kalastustyylit. Keväisin ja syksyisin ollaan suurhauen perässä, kun taas keskikesällä ahven- ja kuhajigaus on tuottoisampaa.

Kalasta Suomenlahden maisemissa

Toimimme pääsääntöisesti Etelä-Suomessa, Sipoon ja Porvoon alueella. Erityistapauksissa kuitenkin järjestämme matkoja myös muualle.

Kalusto

Veneenä toimii vuokravene katsastettu Finnmaster 6000 offshore, merikelpoinen ja turvallinen. Varusteltu lowrancen elektroniikalla ja motorguide xi5 sähkö keulamoottorilla. Rekisteröity kuudelle henkilölle.

Finnmaster 6000

Kalastuspäivän kulku

Pyrimme järjestämään tehokkaita kalastusretkiä. Lähdemme matkalle useana eri ajankohtana niin aamuisin kuin iltaisinkin. Yleisin retken kesto on noin 4 - 10 tuntia ja koko päivän retkiäkin järjestetään.

Päivään voi sisältyä kalastuksen lisäksi myös ruokailua luonnossa ja saaristoon tutustumista. Opit myös tuntemaan kalustoa ja kalastustekniikoita.

Hinnat

Matkojen hinnat räätälöidään matkan keston, ohjelman ja varustuksen mukaan (voit käyttää myös omia varusteita). Hinnat alkaen 140 € (sis. alv).

Kalastuspäivän kulku
Kalastuspäivän kulku
Kalastuspäivän kulku
Kalastuspäivän kulku

Esimerkkejä kalastusmahdollisuuksista

Hauenkalastus ammattilaisen opastuksella

Kuhan ja ahvenen jigaus

Päivä merellä

Reissukuvia

Räätälöidään sinulle sopiva kalastusreissu!

Voit ottaa meihin yhteyttä suoraan tai valita jonkin valmiiksi räätälöidyistä matkapaketeistamme.

Kaikki on kuitenkin sovittavissa, vaikka alustavasti valitsetkin jonkin peruspaketeista.

Kysy myös lahjakortteja - Kalastusmatka sopii loistavasti lahjaksi kaikille!

Valitse itsellesi sopivin tai ota vaikka suoraan yhteyttä soittamalla!

Mikan kanssa kalaan! -paketti

140e / 1 hlö
Yksin tai osana 1 - 4 hengen ryhmää
3h kalastusta Sisältää liivit + lasit + hanskat Sisältää kalastusvälineet ( virvelit + vieheet ) Omat Kalastusluvat Omilla eväillä

Puolikas päivä vesillä -paketti

520e / 1-4 hlöä
Räätälöidyt könttähinnat, kerää ryhmä tai kaveriporukka!
6h kalastusta Sisältää opaspalvelut Sisältää liivit + lasit + hanskat Kelluntahaalarit Sisältää kalastusvälineet ( virvelit + vieheet ) Sisältää kahvit kalastaessa! Omat kalastusluvat, tai hankitaan pyynnöstä Omilla eväillä

Koko päivä vesillä -paketti

720e / 1-4 hlöä
Räätälöidyt könttähinnat, kerää ryhmä tai kaveriporukka!
10h kalastusta Sisältää opaspalvelut Nuotiohetki saaressa + nokipannukahvit Sisältää liivit + lasit + hanskat Kelluntahaalarit> Sisältää kalastusvälineet ( virvelit + vieheet ) Omat kalastusluvat, tai hankitaan pyynnöstä Ruokailu saaressa + 27e / hlö

Kaikki paketit räätälöitävissä!

Kiinnostuitko? Jätä meille viesti niin järjestetään matka!

Viestisi on lähetetty. Kiitos!

Virhe lähetyksessä, yritä myöhemmin uudelleen. Pahoittelut.

Oletko kaavailemassa kalastusmatkaa itsellesi tai seurueellesi? Ota yhteyttä ja kerro aikataulustasi ja toiveistasi, vastaamme sinulle sähköpostitse hetimiten! Huomioi että voit alustavasti ehdottaa päivää, se ei sido sinua mihinkään.

Tiedustelulla et sitoudu vielä mihinkään, voit myös tutustua varausehtoihimme täältä